Symposium “Thinking Textiles” groot succes!

Veel blije gezichten tijdens het symposium “Thinking Textiles”, georganiseerd door Stichting De Maere en Saxion Hogeschool op 1 december 2023 in het prachtige Connect-U in Enschede.

Geen wonder: een dag bomvol inspirerende sprekers, verrassende workshops, vernieuwende inzichten en ruim gelegenheid tot netwerken.

Het belang van duurzaamheid in de textielindustrie is van cruciaal belang voor de toekomst van onze planeet. Door bewuste keuzes te maken en duurzame materialen te gebruiken, kunnen we de negatieve impact op het milieu verminderen. Dit gaat verder dan alleen recycling en energiebesparing. Het omvat ook eerlijke arbeidsomstandigheden, transparantie in de productieketen en het verminderen van afval. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen en de textielindustrie duurzaam maken voor de komende generaties.