Save the date: 1 december 2023 – Thinking Textiles

Wij zijn verheugd je uit te kunnen nodigen voor THINKING TEXTILES, een buitengewoon evenement op 1 december 2023 dat je zeker niet wilt missen! Het belooft een dag vol inspiratie, kennisuitwisseling en groei te worden, met geweldige keynote speakers en boeiende workshops.

Dit evenement is speciaal georganiseerd  om jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling een boost te geven. We hebben een indrukwekkende line-up van keynote speakers die allemaal expert zijn in hun vakgebied. Ze delen graag hun inzichten, ervaringen en inspirerende verhalen over TEXTIEL om jou te enthousiasmeren.

Naast de inspirerende lezingen hebben we ook een aantal interactieve workshops gepland. Deze workshops bieden een unieke kans om hans-on ervaringen op te doen en vaardigheden te leren van toonaangevende professionals in diverse disciplines.

Of je nu geïnteresseerd bent in textiel-technologie, duurzaamheid, ondernemerschap, er is voor ieder wat wils…

We zijn hard aan het werk met de definitieve vormgeving en het programma van deze dag. Hou deze site in de gaten voor verdere informatie…