“De Maere” Golf Toernooi


Evenementgegevens


Het De Maere golftoernooi 2024 gaat plaatsvinden op vrijdag 30 augustus op www.golfclubliemeer.nl : Bekijk de mooie baan, de entourage en belangrijke informatie.

Het DE MAERE (voorheen VOET /E.H.T.S.V.) golftoernooi is al ruim 30 jaar traditie. Stichting de Maere bestond in 2022: 75 jaar. Er gebeurt veel op Textielgebied en vooral op de Fashion & Textiles Technology opleiding. Zie www.stichtingdemaere.nl. Op deze website vind je ook de informatie over activiteiten van de Stichting en natuurlijk hoe je Vriend van Stichting de Maere kunt worden, als je dat al niet bent.
Kom 30 augustus vooral ook met je partner en/of wat jaargenoten. Een toenemend aantal doet dit al. 30 augustus is weer DE mogelijkheid vrienden van vroeger te ontmoeten, bij te praten en een dagje gezellig buiten door te brengen. Onderaan deze mail vind je degenen die wij aanschrijven. Hopelijk kun je dit verder stimuleren. Zeg of e-mail het voort

Golfclub Liemeer heeft ons het onderstaande aanbod doen toekomen. Meld bij fred.schroeder@planet.nl dat je meedoet, met: Naam/namen, 18/9 holes en handicap[s] en welk deel van het programma je volgt: zie hieronder, uiterlijk 31 juli.

Clinic

Ook is er de mogelijkheid om aan een Clinic van 2 uur deel te nemen alle elementen van het golfspel tot je te nemen of een stimulans te krijgen om golfen weer opnieuw op te pakken. Deze wordt gegeven door de ervaren en inspirerende Liemeer pro, John Kakakis [ www.golfclubliemeer.nl/nl/golfschool/over-john-kakakis ] . Deze Clinic vindt plaats van 15– 17 uur. De kosten bedragen € 175 totaal en deze zullen we omslaan over het aantal deelnemers. Geef je uiterlijk 31/7 op en begin augustus informeren we de geïnteresseerden over de totale interesse en op die basis, kunnen de geïnteresseerden hun deelname al dan niet bevestigen. Deelnemers kunnen zich ook aansluiten bij lunch, borrel en diner. Voorts zijn geheel Golf-onthouders welkom om zich aan te sluiten bij borrel of diner ( en b.v. overdag van de omgeving te genieten).

Programma

Ons programma vrijdag 30 augustus:

 • 11:00 uur: Ontvangst met koffie en gebak.
 • 12:00 uur: Lunch op het terras, bij mooi weer, met drankje naar keuze.
 • 13:00 uur: Aanvang wedstrijd 18 holes, in flights van 3.
 • Vanaf 1500 uur: Aanvang Deelnemers 9 holes, in flights van 3.
 • 17:00 uur – 18:30 uur: Einde wedstrijd, aanvang borrel met borrelhapjes en prijsuitreiking. Aansluitend gelegenheid tot douchen.
 • 19:30 uur : Aanvang diner, 2-gangen met keuze in het hoofdgerecht. Allergieën of een dieet: laat het weten.

Kosten

 • De deelnamekosten voor het totale pakket: 18 Holes greenfee, lunch met drankje, met hierbij uitsluitend bier, wijn en fris,: borrel met happen, keuzediner €115 p.p..
 • Deelnamekosten in het geval je 9 holes speelt/rest van programma gelijk: € 99 p.p..
 • Deelnamekosten 18 holes, hele programma, maar zonder diner: € 81.
 • Deelnamekosten 9 holes, hele programma verder, maar zonder diner: € 65.
 • Lunch, borrel met happen en keuzediner: € 60.
 • Drankjes buiten dit aanbod zijn voor eigen rekening.

Dit aanbod is mede mogelijk door subsidie van Stichting de Maere.

Deelnamekosten van te voren, uiterlijk 31 juli, over te maken naar rekeningnummer NL46INGB0664936229 tnv Stichting De Maere. Je inschrijving is pas definitief als de betaling binnen is.

N.B. Voor eventuele overnachting kunnen we zeer aanbevelen www.sfeerstal.nl , onze directe buren, met zelfde parkeerterrein. Het beste is direct met hen contact op te nemen voor boeking.

Uitziend naar jullie positieve reacties.

Met vriendelijke groet,
Namens Stichting de Maere
Fred Schröder
06-53972832